Kosehelg :)

Har bare kost meg og blitt friskere etter influensaen min denne helgen.. og helgen går jo altfor fort! Mandag imorgen allerede..
Vi laget deilig deilig pizza igår til landskampen ;)
si850502

Naminami ;)

Så laget jeg skumkake eller kokosbollekake.. Spiste meg lei på det noen år tilbake men nå fikk jeg sååå lyst på det igjen ;) Elsker kokosboller..

si850503

Ganske enkel og litt kjedelig kake egentlig da men godt innimellom ;)
si850505

Skumkake
7 plater gelatin
4 eggehviter
3 1/2 dl sukker
Freia glasursjokolade (Dronning)
Koksmasse

LEGG GELANTINEN I KALDT VANN CA 5 MIN.KLEM UT VANNET AV GELANTINEN OG RØR DEN UT I 1/2 DL KOKENDE VANN, AVKJØLES. IMENS VISPES EGEHVITENE STIVE, HA I LITT OG LITT SUKKER. VISPES TIL HARDT SKUM.

HELL GELANTINEN LITT OG LITT I SKUMMET TIL ALT ER GREIT BLANDET.KLE EN SPRINGFORM EL. MED PLASTFOLIE, HELL OPPI OG JEVN UT.
SETTES KALDT MENS DET STIVNER, DET GÅR GANSKE KJAPPT.SMELT GLASURSJOKOLADEN SOM ANVIST PÅ POSEN.TA KAKEN UT AV FORMEN OG "KLASK" DEN PÅ ET SERVERINGS FAT. HELL OVER GLASUREN OG DRYSS OVER KOKOSMASSE.


Idag har vi vært på mange visninger , er så mye fint men tenker å selge først . Gleder oss veldig til å få noe nytt og større :) :) Etter det ble det tur og Cafe i Frognerparken, var jo ett fantastiskt vær idag :)


Ha en fin søndagskveld!

si850469Kisses June :) :)

9 kommentarer

Weronica

06.09.2009 kl.22:42

Koselig. Fint og se at det er flere som har kost seg på "sund mat i helgen " hehe

07.09.2009 kl.16:47

Så pene du og kjæresten din er ; ) Det perfekte par likssom ; )

Sees på Mandag vi!

Hilsen Linn

Evelyn

08.09.2009 kl.09:20

tihi..takk, takk!! hihi, men det mener jeg!! Har aldri vært så fornøyd med neglene mine, som etter jeg var hos deg!! Og jeg har prøvd en del opp gjennom årene. Så reklamerer mer enn gjerne for deg!!

Vidar

08.09.2009 kl.12:22

FRA JEBY (http://byejeanette.blogg.no/):

Får en type du er.. jeg må faktisk le. Ler høyt med meg selv nå. For jeg er sånn i sjokk over deg din luring! tenk at jeg forelsket meg i deg, som liksom skulle være så over ordentlig , stabil og skikkelig. og ble rasende på meg for bagateller i forhold til dine bragder. Stor og sterk som du skrev du var i bloggen min, " jeg er en stor og sterk mann som kan ta godt vare på deg" og jeg bet jo på!Mens alt jeg kan se for meg akkurat nå mens jeg sitter her og ler, er en super stressa Anders som flyr rundt i Oslo med disse to tlf sine med hundre jente navn på , med meldinger i øst og vest, og tar med seg damer sent på kveldstid på kontoret sitt og koser seg, mens lille forelskede Jeanette sitter på hotell rommet og venter på at drømmemannen hennes skal komme hjem,- For Anders skal jo jobbe sent, og Jeanette må jo bare lære seg og vente... .. ha ha.. vet du hva Anders! ? Man kan ikke annet enn å le! hvor mange andre blogger har du skrevet i ? Fikk du napp der også? Travelt sentralbord?

sjekket opp nye damer på en sex messe mens du serverte meg løgner som at du var hjemme og slappet av, jeg skjønner du har det travelt " på jobb" meget travelt ! ikke bare selger du forsikringer i øst og vest , men du selger deg selv til alle damer som tar vel imot også.

Jeg kan ikke unngå skrive dette innlegget om deg, da du garantert har prøvd å sjekke opp enda flere jenter rundt omrking i blogger på nettet og live rundt forbi. Så nå er dere avdvart jenter. Så da kan dere ta deres eget valg hvertfall. Føler meg nesten pliktig til å advare resten av Norge om deg Anders.

Denne kjærlighetssorgen gikk hvertfall veldig raskt over, til fordel for avsky for deg , og jeg håper du også forstår , at det ikke var det smarteste trekket du gjorde og involvere meg i dette virvaret ditt av damer. Men noe godt kom det ut av det hele, masse nye flotte damer med enda større pupper enn meg selv du har badet i , og nå skal jeg ta alle damene dine selv, så kan du sitte der med skjegget i postkassen og føle deg som kongen på haugen av kvinner og som kaptein K og stresse deg rundt på nye jaktmarker, for nå er sex festen din over anders.

Så, moralen er : Dont play games with a girl that can play better .... OG jo større biff du treffer, jo større problemer vil du garanert møte på ;) dette har vi nå erfart ;) .

jeg melder meg herved UT av dette "miljøet" og inn i normale menn og jenter miljøet. så får du kose seg alene Mr sensitive. ;)

Skal unngå legge ut noe bilde av deg eller etternavn, selv om dette hadde vært vel fortjent.

Ida Hjelle -

08.09.2009 kl.16:17

Sv ; Ja , er det eg har hatt før også , å er veldig fornøyd :)

Må bare finne en flink en i Bergen ! :) Vet du om noen ?

June

08.09.2009 kl.16:31

Hmm nei vet nok ikke om noen der altså.. :/ Du får ta deg en oslotur ;)

June

Linn Hege ; p

10.09.2009 kl.13:48

Ååh, den kaka er god : D

Mamma bruker å lage den på bursdager ;D

fin blogg : )

June

10.09.2009 kl.21:21

Takk for det Evelyn :) :) :)

June

10.09.2009 kl.21:23

Jaaa Linn den er knallgod ;) :)

Takk;)

Skriv en ny kommentar

June

June

33, Kristiansund

Jeg er June, 32 år gammel jente fra Kristiansund som har drevet denne bloggen før da jeg jobbet med akrylnegler i Oslo. Nå har jeg og min familie flyttet til min manns hjemsted og her skal vi bygge vårt drømmehus. Ble mamma i 2011 til lille prinsen vår Maximilian Tidemann og fikk vår lille prinsesse, Milla Tomine i mai 2014. Mail:junekkleppe@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits