Tancan selges i salongen hos meg! Tilbud for 2 stk i desember!

Vil du være brun til julebordet?!

 

Produktinfo

TanCan Bronze - Sun Spray

 

Obs: Nytt design!

TanCan er den absolutt nyeste teknikken innenfor 'sunless tanning'. Nå er det enkelt og smidig å holde seg brun og frisk året rundt uten UV-stråling. Samtidig som TanCan gir deg en fin brunfarge pleier den huden din og tilfører fukt og næring. Spraymisten er enkel å påføre, og gir huden en jevn og naturlig farge på bare noen minutter, for den tørker og virker raskt.

Idéen og prinsippet er det samme som for soldusjer eller airbrushsystem på salonger. D.v.s. at man sprayer seg brun uten å behøve å søle til hendene, og dermed oppnås det et jevnere og bedre resultat. Med TanCan kan du spraye deg brun når og hvor som helst, hvor ofte og hvor mye som helst. Produktet er laget og utviklet i Sverige. Vi er stolte over å lansere TanCan som inneholder nøye utvalgte råvarer av høyeste kvalitet. Alle hudtyper får en fin og sikker brunfarge, og ingen trenger lenger å uroe seg for å bli orangefarget! TanCan fungerer også intensivt gjenfuktende av ekte Aloe Vera Barbadensis. Hvitt te-ekstrakt gjenoppretter hudens naturlige spenst og minsker synlige aldringstegn.

TanCan er et etterlengtet produkt som har fått svært positiv omtale allerede på teststadiet. Prøv selv den sikre, raske og smarte metoden for en uimotståelig brunfarge!

Bruk

TanCan er enkel å påføre. Spraymisten legger seg i et tynt lag på huden og trenger ikke å smøres uut for hånd. Ettersom misten er farget har du full kontroll på hvor du har sprayet. Sluttresultatet blir ganske enkelt en jevnere brunfarge!

Steg 1
Rengjør huden med mild såpe og skrubb deg gjerne for å fjerne døde hudceller. Påfør fet krem på tørre partier som f.eks. albuer, hender, føtter, knær, negler og ankler.

Steg 2
Still deg i dusjen, utendørs eller på annen godt ventilert plass. Unngå farging av fotsålene ved å stå på et vått håndkle (alternativt skyll av føttene etter behandling). Rist flasken og hold den ca 30-40 cm fra kroppen. Spray forsiktig ut et jevnt og tynt lag med sirkelformede, sveipende bevegelser. Lukk øynene og hold pusten ved spraying av ansiktet. Smør ikke ut TanCan med hendene. Bare spray og la det tørke.

Steg 3
Etter ca 5 minutter er huden tørr, og du kan ta på deg klær igjen. Velg gjerne mørke, løst sittende klær. TanCan tørker veldig raskt inn i huden, men ettersom produktet er brunfarget, kan den i visse fall farge av seg på klærne til du har dusjet første gangen (fargen er vannløselig). Etter 6 timer kan du dusje av den overflødige fargen. Plei gjerne huden med bodylotion for å bevare fargen bedre.

Nå kan du nyte en frisk, naturlig solbrun farge i minst en uke!

Ingredienser

TanCan er produsert og utviklet i Sverige, og inneholder kun godkjente og testede ingredienser av høyeste kvalitet. Resultatet av en kunstig solbrun farge kan variere betydelig avhengig av hvilket produkt du, eller din salong, bruker. Det er først og fremst tre parametre som avgjør det endelige resultatet av din kunstige solbrune farge:

1) Hvilke ingredienser produktet inneholder, og opprinnelig kvalitet på råvarene.
2) Hvilken påføringsmetode som brukes. For eksempel gir en spray forbedret fordeling og utjevning av molekylene sammenlignet med andre tradisjonelle former.
3) Komposisjonen av produktet, og hvordan de ulike ingrediensene samarbeider og påvirker hverandre.

Vi er glade for å få lansere TanCan på markedet og er svært stolte over dens overlegne resultat. Derfor vil vi forklare litt mer inngående om de aktive ingrediensene og deres unike egenskaper.

TanCan inneholder:
DHA er et naturlig sukkerstoff som reagerer med aminosyrene i det ytterste hudlaget og farger huden brun. DHA har i lang tid vært en velkjent substans i skjønnhetsindustrien.

Dihydroxyacetone (DHA)

Ethoxydiglycol (Transcutol CG)
Stoffet fungerer som hjelpebærer for andre ingredienser. Huden får en dypere og mer intensiv farge. Stoffet forkorter virkningstiden og gjør deg brun raskere (TanCan begynner å virke umiddelbart etter påsmøring).

Erythrulose
Et eksklusivt sukkerstoff som sammen med DHA gjør brunfargen jevnere, mer naturlig (ikke orange) og betydelig mer holdbar enn produkter uten Erythrulose.

Aloe Barbadensis
Den ekte Aloen, mer kjent som Aloe Vera, er en legeplante som er blitt brukt i tusenvis av år over hele verden. Aloe Veraen virker intensivt fuktighetsgivende og pleiende.

Camellia Sinensis (White Tea)
Ekstrakt av hvit te gjenoppretter hudens naturlige spenst og minsker synlige aldringstegn. Styrker huden og fremmer oppbygging av nye hudceller.

 

Selges hos meg for 289,-  pr stk.  TILBUD NÅ I DESEMBER :  2  STK FOR 500,-

Kan sendes i Norge  mot 30,-  i porto.

 

June K.Kleppe

7 kommentarer

frkbergliblogg

06.12.2010 kl.14:06

Oi, kan man spraye ansiktet også ja. Det er jo bra. Har prøvd en hel masse forskjellige sprayer som ikke kan påføres i ansiktet, så det blir jo ofte en grusom skille under haka og slikt.. Men jeg har hørt mye om produktet og vurderer å kjøpe det :)

ournails

08.12.2010 kl.22:29

Kjempefin blogg ! driver du mest med akrylnegler eller gelenegler ? :D

Sabita

09.12.2010 kl.22:07

Vel, nå slipper jo jeg det så neitakk ;-P

June

09.12.2010 kl.23:17

Frk: Ja tancan kan du spraye i ansiktet og ja :) Utrolig god!

June

09.12.2010 kl.23:18

Ournail: jeg driver kun med akryl negler ja :) Det er det beste! ;)

June

09.12.2010 kl.23:19

Sabita : ;) ;)

Ida

13.12.2010 kl.22:11

Er det en nettside som jeg kan få bestilt TanCan? :)

Skriv en ny kommentar

June

June

33, Kristiansund

Jeg er June, 32 år gammel jente fra Kristiansund som har drevet denne bloggen før da jeg jobbet med akrylnegler i Oslo. Nå har jeg og min familie flyttet til min manns hjemsted og her skal vi bygge vårt drømmehus. Ble mamma i 2011 til lille prinsen vår Maximilian Tidemann og fikk vår lille prinsesse, Milla Tomine i mai 2014. Mail:junekkleppe@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits