Gleder meg til Jul :)

Vi skal feire julen hos min familie i år , gleder meg masse til å komme hjem til mammas julepyntede hus ;)            1 uke ferie før litt romjulsjobbing og nyttårs feiring med Jørans familie her i byen.                                                          Da er det jo bare 2 mnd til termin og 6-7 timers biltur er ikke så fristende da, og flyingen må jo og begrenses..

3 juledags feiring hos Siri fra tidligere, blir nok en roligere jul i år, hehe :) :)

 

 

I år ønsker vi oss babyting til jul, har ikke tatt helt av med shoppingen men begynner jo å bli litt;)  Men her er noen tips til kjente og kjære hva vi mangler og ikke kan få nok av hvertfall.. :)

- KID My stars kolleksjon blå med hvite sjerner i håndkle,  koseklut, vaskeklut, sengesett , smekke etc.

     
- Ull klær i farger som hvite/Off white, blått, brunt  fra str 58   ( er jo ikke så mange mnd før sommeren kommer )Terminen er jo 9 mars.

 

   

 

- helseteppe blå                    Laken i hvitt og blått

 


 helseteppe hvitt                     Smekker


  sengetøy sett i lyse farger .


 


Er jo så masse fint til babyer :) Gleder oss masse!!  Idag er det  87 dager igjen til termin, eller 12 uker og 3 dager!!! 

 

June K.Kleppe 

 

2 kommentarer

Linn

13.12.2010 kl.10:21

Jeg og gleder meg masse til jul:-)

Så mange fine bebyting, mye man trenger til de små.. kos deg masse videre med graviditeten og God jul :-)

Marlene

13.12.2010 kl.18:17

Gleder meg til å se magen din :-D

Skriv en ny kommentar

June

June

33, Kristiansund

Jeg er June, 32 år gammel jente fra Kristiansund som har drevet denne bloggen før da jeg jobbet med akrylnegler i Oslo. Nå har jeg og min familie flyttet til min manns hjemsted og her skal vi bygge vårt drømmehus. Ble mamma i 2011 til lille prinsen vår Maximilian Tidemann og fikk vår lille prinsesse, Milla Tomine i mai 2014. Mail:junekkleppe@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits