33 Uker :)

Hei igjen JUNE K KLEPPE

 I dag er det tirsdag 18. januar, og du er 33 uker og 1 dag ut i svangerskapet. Det er 7 uker og 1 dag igjen til din termin, onsdag 9. mars.

Week33_19778.jpg
Fra 33 uker og 0 dager til 33 uker og 6 dager av svangerskapet.
Vekt: 2100 g
CRL: 29 cm
Full lengde: 39 cm

OM BARNET

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 31 uker gammelt. Ettersom det er mindre plass i livmoren, vil ikke fosteret kunne bevege seg like fritt som tidligere og bevegelsene blir mindre. Pupillene begynner å reagere på lys. Kanskje kjenner du rytmiske bevegelser ? det er kanskje fosteret som hikker!

Ingen vet hva fostre tenker eller drømmer om, men nå har fosteret REM (Rapid Eye Movement) søvn, som vanligvis indikerer en drømmefase.

TIL MOR

 

 

Tenk at du bærer på fremtiden!

Å se en gravid kvinne rører de aller fleste av oss, nesten uansett alder. Det er nærmest noe magisk eller hellig med magen. Vi tiltrekkes av den på hver vår måte. Den gjør noe med oss. Kanskje er det håpet og mulighetene. Eller appellerer den rett og slett bare til de gode følelsene i oss? Kjenner du at du bærer på fremtiden?

Mange merker nå at ordet fødsel som har vært fjernt og egentlig ikke angått dem, ja til og med forsøkt skjøvet unna, nå stadig kan dukke opp. Det kan skje til alle døgnets tider. Også når du ligger der midt på natten og ikke får sove. Da kommer det!

For noen er dette tiden da nattesøvnen endres. Ingen stilling er særlig "god" over lengre tid. Barnet beveger seg og trykker på blæren. Når du endelig har sovnet etter 3 toalettbesøk, og 4 snuoperasjoner vekkes du av partnerens snorking. Og du bærer på fremtiden! Ja, - men ikke alltid like lett å huske på kl. 03.30. Det er imidlertid en fin anledning til å venne seg til et annet søvnmønster. De lange sammenhengende timene erstattes av kortere perioder. En god forberedelse til tiden etter at barnet ditt er født.

 

TENK KUN 7 UKER IGJEN!!!  Jeg tenker jo og på min egen utregning på termindato og det var 28 februar og da er det jo bare 5,5 uke igjen.. men får no bare se da.. Hadde vært helt ok om den datoen er riktig! ;) Vi er klare vi :)

Merker nå at alt er tyngre! Magen har vokst mere og det er mye press på den strammer og kniper og full aktivitet inni der ;) Og såklart sparker han på de samme stedene så er helt øm:/  Bor jo i 4 etg så igår merket jeg godt at jeg hadde gått trappene noen ganger for mye! Blir helt stiv i bekkenet så vagger bortover, utrolig vondt og ubehagelig.. Og om natten er det vanskelig å få sovet for sidene er så ømme,vi har i tillegg en myk og god seng men nå har jeg måttet legge meg oppå en ekstra dyne og ;) Det er litt en gravid går igjennom altså.. ;)

Gleder meg masse nå til å få han ut til oss så vi bare kan kose oss og trille turer etc.. hihi glede seg ;) ;) ;)

Vognen er endelig i hus! Det ble denne ifra bebe confort som måtte bestilles ifra Bergen. Valgte den i beige babybag men har kjøpt i svart også, og sportsdelen og bilsetet er i svart. Elsker vognen!!

 
Sengen står også å venter på lille prinsen ;)

 Så koselig å ha tingene klare og bare gå å vente :) :)

 

Nei nå må det jobbes litt her! Ha en fin dag!

 

June :)

11 kommentarer

Gratulerer med 33 uker! Kjempefin vogn, og ikke minst barneseng:)

Henriette

18.01.2011 kl.14:20

Åh, så utrolig søtt June, nå nærmer det seg ;)

June

18.01.2011 kl.16:17

Takk Malene :) Gratulerer til deg og ! Tiden flyyyr nå ;)

June

18.01.2011 kl.16:21

Ja Henriette det er utrolig koselig ;) Tror du er babissyk jeg ;) ;) Hihi

Evy:)

18.01.2011 kl.17:50

Ååå så herlig!!! Så kule vogn du har kjøpt!!!! Liker den beige svært godt altså.. :)

Tiden flyr ja, men det er nesten så tiden ikke går FORT nok nå, tihiii. :) <3

18.01.2011 kl.18:53

Ei i barselgruppa hadde den vogna, og var storfornøyd!

Halloo

19.01.2011 kl.09:34

Har den svarte vågn til tvillingene mine :)

Er veldig fornøyd

Gratulerer med 33 uke! For vi se magen din nå ? e kjempe spenjt

June

19.01.2011 kl.11:12

Jaaa Evy, liker den veldig godt selv :) Gleder meg til å trille!! :)

June

19.01.2011 kl.11:13

Så bra! :) Har hørt mye bra om vognen :) :)

Halloo

19.01.2011 kl.12:27

Du burde glede deg til å trille lille prinsen i vogna :)

Charlotte

22.01.2011 kl.20:11

Nydelig vogn..!! Har den samme..:) Den er en drøm.. <3

Skriv en ny kommentar

June

June

33, Kristiansund

Jeg er June, 32 år gammel jente fra Kristiansund som har drevet denne bloggen før da jeg jobbet med akrylnegler i Oslo. Nå har jeg og min familie flyttet til min manns hjemsted og her skal vi bygge vårt drømmehus. Ble mamma i 2011 til lille prinsen vår Maximilian Tidemann og fikk vår lille prinsesse, Milla Tomine i mai 2014. Mail:junekkleppe@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits