Uke 34:)

OM BARNET :

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 32 uker gammelt. Nå flyter det ikke lenger, men hviler i livmoren.

Øynene åpnes når fosteret er våkent, og lukkes når det sover. Øyefargen er vanligvis blå uansett hva som blir den endelige fargen fordi pigmenteringen ikke er ferdig ennå. Endelig utvikling av øyefarge krever at øyet blir utsatt for lys, og det kan ta flere uker etter fødselen før barnet får sin endelige øyefarge. Fingerneglene begynner nå å bli så lange at fosteret kan klore seg selv.

Hikker fosteret? Det er helt normalt! Du merker det ved å kjenne rytmiske bevegelser i magen. Det kommer til å fortsette å hikke en del etter fødselen også. Fosterets fot eller hånd kan noen ganger bule ut på din mage.

Ved å trykke imot foten eller hånden trekker barnet til seg kroppsdelen. Kanskje det kort tid etterpå setter foten tilbake av nysgjerrighet. "Hva skjer nå? Skjer det igjen? Dette var gøy!" Tenk at du nå kan kommunisere med barnet ditt! Rundt disse tider fester de fleste foster seg med hodet ned i bekkenet. "Nå vil jeg snart ut!"

Din mage er tung som bly nå. Ditt barn har fått mindre plass til å bevege seg på nå, men er like aktiv som før.

 

Nei nå går det unna her.. 6 uker til UL terminen  9 mars og 4,5 uke til min egen termin 28 feb :)Er sååå klar for å få han ut, være ferdig med fødselen og bare kose seg her hjemme med lille prinsen :) Jeg skal føde på Ullevål, noen som leser bloggen som har erfaringer derifra med fødsel?? Gøy å høre erfaringer :)

Her er heldressene som han skal ha utenpå hentesettet sitt(som min mamma strikker, spentspent ) på veien hjem :) Gleder meg til å kle på han ;)Ellemelle ;) Tror det blir den blå siden den er minst..

Så stellehjørnet ved sengen hans:


Tenkte jeg skulle være fllink å lage dagbok til han som du ser oppå hyllen ;) glede seg!!

Er så koselig å stelle i stand ;) Blir aldri ferdig!

Nei nå er det pannekaker her ;) etter det er det JORDMØDRENE på Nrk i iopptak ;)

 

Ciao :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19 kommentarer

Gratulerer så mye med 34 uker!

Så fint dere har gjort det:) Morsomt å stelle i stand ja:)

*Jane Emmanuela*

26.01.2011 kl.21:18

Ja håper det for jeg blir seriøst utslitt av det her av og på opplegget :/

Så fine bilder :)

NoBlog

26.01.2011 kl.21:32

Sukk, dette er spennende June, wish it was me

June

26.01.2011 kl.21:38

Takk for det Malene :)

June

26.01.2011 kl.21:39

Lykke til hvertfall Jane :) Han må vel komme nå ;)

June

26.01.2011 kl.21:40

Veeldig spennende Henriette :) :) Ja du er VELKOMMEN etter ;) ;)

Jannicke

26.01.2011 kl.21:49

Så fin barnerom June! Gleder meg til å innrede eget barnerom når det nærmer seg...Er i uke 16 nå og venter bare på det første tegn til liv;)

Ha en fin kveld!

hilde

26.01.2011 kl.22:48

flott dere har gjort det si stand for den lille... her har begge fødsler foregått i tønsberg.. en god opplevelse og en litt mindre god men resultatet var flott!!!

lykke til den siste tiden...

Monica

27.01.2011 kl.19:18

Jeg fødte førstemann på Ullevål og andremann på Rikshospitalet. Likte best det siste stedet helt klart.

Var uheldig å få studenter og nyutdanna på Ullevål. Men gikk bra, bare litt irriterende med jenter som stod å glana når jeg hadde de verste riene...hehe... Kan gå en smule varmt i de stundene..

Maren Helene

27.01.2011 kl.21:24

sv: Nei nå er det jammen meg ikke lenge igjen! : ) Sååå spennende altså!

Jeg har ikke brukt noe som helst mot tette nesa jeg, bare passet på å snyte meg før jeg legger meg, for jeg får ikke sove hvis jeg må puste med munnen, hehe.

Tja, de sier jo at man helst ikke skal bruke Otrivin, men.. jeg spurte jordmora mi, og hun sa at man kanskje helst skal prøve andre alternativer først, og hvis ingenting hjelper så får man bare ta Otrivin. Hun sa at det er en av de tingene som liksom ikke er bevist at verken er farlig eller ufarlig da.. Hørtes ikke ut på henne som at det var så veldig farig om man tok litt : )

Og jeg skjønner deg veldig godt, er superslitsomt å gå med tett nese hele tiden.

Ei jeg jobber sammen med hadde også tett nese, og hun kjøpte sånn horn på apoteket som hun brukte til å skylle saltvann gjennom nesa, og det hjalp visst masse. (Jeg har ikke prøvd selv, funker liksom godt nok å pusse nesa for min del.. hehe).

Maren :)

solveig

27.01.2011 kl.23:27

Så fint barnerom ! Heldig denne gutten ! Tror du må hente i den blå for de er jo noen små nurk de første par ukene. Tåler du virkelig å spise pannekaker nå som tarmsystemet er så sammenpressa ? Pøs på med sviskeyoghurt før du får forstoppelseveer ! ! ..og sats på grovbrød, frukt og grønnt nå mot slutten. Jammen en toldmodighetsprøve de siste ukene men så blir man jo topp motivert til å tåle en fødsel da. Tenker på deg og håper du er flink til å legge opp beina og kose deg med fotballtreningen til junior:-)) Klem fra oss og "Ronjaungen" vår. Hun vandrer fra fang til fang og er bare glad og bortskjemt på kos :-))

Kine

30.01.2011 kl.19:32

Hei June! Så koselig med en liten gutt på vei :) Tar du fortsatt imot neglekunder? Hvis ikke, har du evt. tips om noen andre å bruke i Oslo mens du er ute i permisjon?

June

01.02.2011 kl.18:31

Jannicke : Ja tenk at du er i uke 16 alt ;) Går unna da og snart kjenner du liv vettu:)

Så koselig og ordne og styre! Gled deg ;)

June

01.02.2011 kl.18:33

Takk for det Hilde :) Håper jeg får en god opplevelse!

June

01.02.2011 kl.18:35

Huff da Monica:/ De får ikke være der når jeg føder ;) Om man kan si noe da..

June

01.02.2011 kl.18:38

Maren Helene : Hyggelig du svarte på det :) Jeg MÅ ha nesespray jeg ellers føler jeg at jeg ikke får puste, grusomme greier! Gir seg liksom ikke..

Men vi har noe å glede oss til :) :)

:)

June

01.02.2011 kl.18:45

Solveig : Takk :) Ja han skal få det såå fint lille gutten vår ;) Ja jeg reagerer ikke på pannekaker faktisk.. Visste ikke at d var noe som het det :/

Ronja er vel bebisen der i hus kan jeg tenke meg ja :) :) Godt hun kom til dere!

June

01.02.2011 kl.18:46

Takk for det Kine :) :) Vi har en avtale da vi :) Cya

en liten venn i verden

07.02.2011 kl.18:18

jeg fødte på ullevåll, og fikk helt elendig behandling. jeg fikk deriblant en type medisin jeg var allergisk mot, og hadde gitt beskjed om dette i forkant, og en hel andre småting jeg ikke vil gå inn på. men jeg setter etter de opplevelsene aldri min fot på ullevåll igjen. heldigvis fikk jeg en offentlig beklagelse fra sykehuset i etterkant, for de innrømmet ganske grove svikter. det er veldig varierende kvalitet på sykepleierne der også. noen er kjempeflinke, mens andre er totalt elendige. jeg ville aldri gjort det igjen hvis jeg fikk mulighet til å velge om igjen.

Skriv en ny kommentar

June

June

33, Kristiansund

Jeg er June, 32 år gammel jente fra Kristiansund som har drevet denne bloggen før da jeg jobbet med akrylnegler i Oslo. Nå har jeg og min familie flyttet til min manns hjemsted og her skal vi bygge vårt drømmehus. Ble mamma i 2011 til lille prinsen vår Maximilian Tidemann og fikk vår lille prinsesse, Milla Tomine i mai 2014. Mail:junekkleppe@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits