Litt mere shopping til lille ;)

Greier liksom ikke å la være.. MÅ BARE HA ;) Tenker liksom at nei nå skal jeg vente men så må jeg bare ;)

Måtte bare få en nesten lik joggedress som pappaen sin;) Skulle vært i Nike men det får bli litt senere ;) Noen deilige kosebukser og  sommerluer til det blir sol og sommer og kanskje en sydentur :) :)

 Er nå bare 1 uke igjen til min termin som er 28... Men må vel bare tro på at det er 9 mars som er den riktige og da er det 16 dager igjen:) Kort tid uansett da! Men jeg er såååå klar til å bli ferdig med plagene og fødselen og bare ha lille hos meg :) :) Ser sååå frem til det!
Rart å tenke på at da har vi en baby i hus ;)

Lillegutt hadde heldigvis vokst normalt på sist symfysemål, og de regner med han er normal i vekst:) Siden de var redd han tok til seg litt lite næring har jeg fått litt ekstra oppfølging av jordmor og det er jo bare fint . Så skal dit på onsdag igjen. Hodet er festet ja og langt nede så han kan godt komme synes jeg :) :):) Er så spent så spent ;)

 

 

June

3 kommentarer

Er også sånn som bare MÅ..hehe! men nå har eg vært flink å kjøpe klær i str 1 år og oppover hvis eg finner noe :P
Så søte kler :D har stoppa og handle eg nå, ellers så blir de bare alt får masse, og masse som ikkje bli brukt :D Du har kortere tid igjen en meg :P urettferdig :P hehe, bare lov og håpe på at nurket kommer før :P hehe..

Lykke til :D

June Nielsen: )

24.02.2011 kl.13:02

Så fin blogg du har ! Jeg har busrdag 9.mars ;)

Skriv en ny kommentar

June

June

33, Kristiansund

Jeg er June, 32 år gammel jente fra Kristiansund som har drevet denne bloggen før da jeg jobbet med akrylnegler i Oslo. Nå har jeg og min familie flyttet til min manns hjemsted og her skal vi bygge vårt drømmehus. Ble mamma i 2011 til lille prinsen vår Maximilian Tidemann og fikk vår lille prinsesse, Milla Tomine i mai 2014. Mail:junekkleppe@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits