Husbygging :)

Tenk det er faktisk hele 2 år siden sist innlegg! Og 3-4-5 år siden jeg var aktiv. Mye har skjedd siden det! 

Sist bodde vi på Majorstua ,etter det flyttet vi med vår lille gutt ,Maximilian til Jar/Lysaker i Bærum og kjøpte oss en del av en flott firemannsbolig ( Gammel stasjonsmester bolig)  med egen hage og stakittgjerde. Trivdes veldig godt der men så kom lille prinsessen vår, Milla Tomine i Mai 2014. Så vi bestemte oss for å flytte nærmere familie og ikke minst besteforeldre. 

Kristiansund/Frei, der jeg er ifra var igrunn førstevalget  siden det er en by ;) Men etter mye hus og jobbundersøking fikk Jøran tilbud om jobb her på Nordfjordeid, som er hjemstedet hans og da hoppet vi igrunn bare ut i det! Jeg har gått på skole og jobbet her i flere år tidligere så har flere venninner her og er jo faktisk bare 4 timer til min familie.

Hus har vi  tegnet litt på de siste årene så tanken kom jo med engang at der kan vi faktisk kjøpe tomt og bygge drømmehuset ! Har vært på mange husvisninger i Bærum mens vi bodde der så man får jo mange tanker og ønsker. i området vi har bodd i koster jo tomtene mange mange mange ganger mere enn her  på landet ! ;)  

SÅ, nå har vi begynt .. tirsdag 30 september startet arbeidet på tomten og vi håper  ¨å komme i hus i løpet av sommeren 2015 :) :) 

 

Kanskje du vil følge meg videre på veien ? :)

Én kommentar

Jannicke

02.10.2014 kl.15:00

Ja, vil gjerne følge deg videre!

Elsker oppdateringer fra dere:)

Gratulerer og masse lykke til i byggingen av nytt hus!

Klem fra oss

June

14.10.2014 kl.23:20

Tusen hjertelig takk :):) Jannicke:

Skriv en ny kommentar

June

June

33, Kristiansund

Jeg er June, 32 år gammel jente fra Kristiansund som har drevet denne bloggen før da jeg jobbet med akrylnegler i Oslo. Nå har jeg og min familie flyttet til min manns hjemsted og her skal vi bygge vårt drømmehus. Ble mamma i 2011 til store prinsen vår Maximilian Tidemann og fikk vår lille prinsesse, Milla Tomine i mai 2014. Mail:junekkleppe@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits