God helg !

Da er det fredag og helgen er her :)

De har nå holdt på med grunnarbeidet i 2 uker og vi ser forandringer for hver dag ( Må jo oppom å se hver dag.. blir vel lei etterhvert kanskje !? ) Nå er mye av muren i fremkant på tomten kommet opp og vi har fått fyllt opp med masse.

VI håper at det skal være klart for støping av grunnmur over neste helg.

Virkeligheten at nå får vi endelig huset vi har tegnet så masse på er der endelig nå når vi ser at ting går fremover :):):) Og den kjekkeste delen nå fremover er jo inspirasjonen til hvordan vi skal innrede det.. fargevalg feks. Skal vi gå for farger vi har hatt, eller noe heeelt annet .. Spennende!!
Vi tenker hvertfall mye likt som begge leilighetene vi har hatt på Majorstua og Jar , og er veldig glade for oppussings erfaringene vi har hatt der nå som man skal ta så mange valg og ønsker som det blir i ett helt hus! :) Gleder oss!! 

 

 

 
 

GOD HELG TIL DERE :)

Én kommentar

Jannicke

11.10.2014 kl.11:42

Spennende å følge deg videre! Uansett hva dere kommer frem til er jeg sikker på at huset blir lekkert! Håper vi får se masse bilder :P

Ha en fin kveld!

June

14.10.2014 kl.23:20

Jannicke: Kjekt du synes det Jannicke :) Er hvertfall veldig spennende for vår del. Ønsker deg en fin kveld videre herifra og :)

Skriv en ny kommentar

June

June

33, Kristiansund

Jeg er June, 32 år gammel jente fra Kristiansund som har drevet denne bloggen før da jeg jobbet med akrylnegler i Oslo. Nå har jeg og min familie flyttet til min manns hjemsted og her skal vi bygge vårt drømmehus. Ble mamma i 2011 til store prinsen vår Maximilian Tidemann og fikk vår lille prinsesse, Milla Tomine i mai 2014. Mail:junekkleppe@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits