Inspirasjon !

Tiden går og tomten blir mer og mer klar for støping og grunnmur.
Spennende allerede nå når vi skal bestemme hvor ting skal være på badene. Hvor skal toalett, dusj og vask stå? Merker at man stadig kommer på noe nytt ettersom tiden går.. tegningene er jo igrunn klare ,men nå ikveld fant vi plutselig ut at vi skulle ha walk in allikevel rett fra vårt soverom ;) Må le altså !!
Alltid tenkt at det måtte vi ha når vi skulle bygge, altså direkte inngang til walk in fra masterbedrom. Men så ble det ikke helt sånn og vi tenkte at det fikk gå. Men så plutselig nå i kveld fant vi en løsning på det og det ble såååå bra!! JIIPPIII :):) Så da ble det litt nye tegninger i kveld så får vi håpe arkitekten er enig ;) 

Min inspo til walk in :

 

            
Tenker også masse på vaskerommet og alltid tenkt at å ha vaskemaskin og tørketrommel litt oppe i høyden så man slipper å stå så mye bøyd ned, må være veldig praktisk. Åsså ha skittentøysskuffer under der igjen. Akkurat slik som bildet under :


 

Og masse annen inspirasjon og ;)


 

Glede seg!!!   God natt fra meg ;)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

June

June

33, Kristiansund

Jeg er June, 32 år gammel jente fra Kristiansund som har drevet denne bloggen før da jeg jobbet med akrylnegler i Oslo. Nå har jeg og min familie flyttet til min manns hjemsted og her skal vi bygge vårt drømmehus. Ble mamma i 2011 til store prinsen vår Maximilian Tidemann og fikk vår lille prinsesse, Milla Tomine i mai 2014. Mail:junekkleppe@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits